BAU Challengers Liseler Arası Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

Bahçeşehir Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Türkiye'deki  tüm lise öğrencilerinin katılabildiği  League of Legends turnuvası olan BAU Challengers için geri sayım başladı. 

                                         


Kendini profesyonel arenada göstermek isteyen öğrencilerin bu heyecanlı mücadeleye katılması için yapması gereken tek şey takımını kurup kaydını yaptırmak... BAU Challengers resmi sayfasındaki duyuruya göre ilk ön eleme aşamasının son kayıt tarihi 29.03.18 23:59’dur.

BAU CHALLENGERS NEDİR?
BAU Challengers liseler arası turnuvası, Türkiye çapında bütün lise öğrencilerinin katılabileceği bir League of Legends turnuvasıdır. Kendini profesyonel arenada göstermek isteyen öğrencilerin bu heyecanlı mücadeleye katılması için yapması gereken tek şey takımını kurup kaydını yaptırmak!

Her hafta 512 takım (128 takımlık 4 grup) eşliğinde gerçekleşecek olan turnuvnın  ön eleme aşaması dört haftadan oluşmaktadır.Ön elemelerden son ikiye kalan takımlar final aşamasına geçerek finalde kendilerini gösterme hakkını kazanacaklar. Kaybeden takımlar ise diğer haftalarda yeniden kayıt yaptırarak şanslarını tekrar deneyebilecekler!

Final aşamasına çıkmayı başaran 32 takım büyük finale giden yolda yarışmaya devam ederek son dörde kaldıkları takdirde büyük final için İstanbul/Beşiktaş’ta bulunan Bahçeşehir Üniversitesi’nin Espor Uygulamalı Eğitim Merkezi’nde final maçlarını oynayacaklar!

ÖDÜLLER

BİRİNCİ TAKIM
%100 EĞİTİM BURSU
5100RP (Kişi başı)

İKİNCİ TAKIM
%75 EĞİTİM BURSU
4100RP (Kişi başı)

ÜÇÜNCÜ TAKIM
%50 EĞİTİM BURSU
3100RP (Kişi başı)

DÖRDÜNCÜ TAKIM
%25 EĞİTİM BURSU
2100RP (Kişi başı)


Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar