20 Tem 2015

Windows 10 kullanmayan kalmayacak !

Reklamlar

WİNDOWS 10 NE ZAMAN GELİYOR ?

Temmuz ayı sonlarında kullanıma sunulacak Windows 10 işletim sistemi için geri sayım başladı. Araştırma sonuçları kullanıcıların çoğunun Windows 10 güncellemesini yapacağı yönünde.




Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'un final sürümü Temmuz ayı sonunda geliyor. 29 Temmuz  tarihinde, lisanlı Windows kullanıcıları için ücretsiz yayınlanacak işletim sistemine ilgi büyük. Sistem için kalifikasyon sağlayan kullanıcılar çok büyük oranda Windows 10 yükseltmesini almayı planlıyor.

:: Ücretsiz Windows 10 PC Pazarını Vuracak!

:: Windows 10 Bankamatiklere Geliyor!

Windows 10 için sabırsızlananlar

Windowscentral.com sitesinin gerçekleştirdiği anket çalışmasına göre, katılımcıların yüzde 80'inden fazlası yayınlanır yayınlanmaz Windows 10'a geçmeyi planlıyor. Sabırsız kullanıcıların tam oranı yüzde 81.72 olarak belirlenmiş durumda. Katılımcıların yaklaşık yüzde 14'ü ise daha temkinli. Bu gruptakiler, öncelikle beklemeyi ve işletim sistemi hakkındaki yorumları bilmek istiyor.
15-06/02/windows-10-yukleme.png

Windows Media Center'dan vazgeçemeyenler

En ilginç sonuçlardan biri de azınlıkta olsa da Windows Media Centar'a ihtiyaç  duydukları için Windows 10'a güncelleme yapmayı düşünmeyenler.Windows 10 ile birlikte Windows Media Center işletim sisteminden kalkacağı için yükseltme yapmayanlar yüzde 2.43 oranında. Yüzde 1.31 oranında kullanıcı ise Windows 10'a geçmeyi hiç düşünmüyor. Bakalım önümüzdeki günlerde kullanıcı eğilimleri nasıl değişecek?
YAZAR : AZİM KÖSE /shiftdelete.net
Ege Üniversitesi, Sinema TV Bölümü Yüksek Lisans mezunu olan Azim, 4 yıldır farklı mecralarda teknoloji hakkında haberler ve makaleler yazıyor. 
Yazarın diğer haberleri için tıklayın.

Artikel Terkait

Yorumları Göster
Yorumları Gizle

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4) Yorumunuza emoji eklemek için "Emoticon" butonuna tıklayın.
5)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.


EmoticonEmoticon

Edebiyat yazılılarında başarınızı artırın, kanalımıza abone olun!