16 Ağu 2017

İÇİNDE ANLATIM BOZUKLUKLARI OLAN METİN

Reklamlar

İÇİNDE ANLATIM BOZUKLUĞU OLAN METİN

Bu yazı bu blog için edebiyatfatihi.net editörü tarafından yazılmıştır. 

Çok ilgi ve alaka bekleyen bir insandı. Beklenmedik sürprizlere bayılır, sürekli kendisine sürpriz yapılmasını isterdi. Bir ortamda onunla ilgilenilmezse hemen küserdi. O varken sadece onunla ilgilenilmek gerekirdi.

Kuşkuz  daha önceki yaşanmışlıkları onu bu hale getirmiş olmalıydı. Bazen hal ve tavırları tahammül edilemez noktaya gelirdi. Yine de onu bir psikolog edasıyla anlamaya çalışıyor, değer veriyordum. Birçok anılar biriktirmiştik. Güzel günlerimiz de olmuştu acı günlerimiz de. Ama hangisi daha çok derseniz karşılıklı gülüştüğümüz anlar daha çok. Yaşanmış onca  anıları bir çırpıda silivermek olmaz.Dile kolay yaklaşık olarak tam on yıldır dostuz onunla.

"Kusursuz dost arayan dostsuz kalır." diye boşuna dememişler. Hangimiz dörtlük dörtlüğüz ki. Ben de bunu bilirim, inanırım... Gerçek dostluğa gönül koymuş kişiler üçe beşe bakmaz. Varsa bir hata telafi etmeye çalışır. Daha fazla kırmaz, onarır. Gerçek dostlardan hepsi bunu bilir.
www.edebiyatfatihi.net

ANLATIM BOZUKLULUKLARININ DÜZELTMİŞ HALİYLE...

Çok ilgi ve alaka bekleyen bir insandı. Beklenmedik sürprizlere bayılır, sürekli kendisine sürpriz yapılmasını isterdi. Bir ortamda onunla ilgilenilmezse hemen küserdi. O varken sadece onunla ilgilenilmek gerekirdi.

Kuşkusuz  daha önceki yaşanmışlıkları onu bu hale getirmişti. olmalıydı. Bazen hal ve tavırları tahammül edilemez noktaya gelirdi. Yine de onu bir psikolog edasıyla anlamaya çalışıyor, (ona) değer veriyordum. Birçok anılar biriktirmiştik. Güzel günlerimiz de olmuştu acı günlerimiz de. Ama hangisi daha çok derseniz karşılıklı gülüştüğümüz anlar daha çok. Yaşanmış onca  anıları bir çırpıda silivermek olmaz. Dile kolay yaklaşık olarak tam on yıldır dostuz onunla.

"Kusursuz dost arayan dostsuz kalır." diye boşuna dememişler. Hangimiz dörtlük dörtlüğüz ki. Ben de bunu bilirim, (buna) inanırım... Gerçek dostluğa gönül koymuş (vermiş) kişiler üçe beşe bakmaz. Varsa bir hata telafi etmeye çalışır. Daha fazla kırmaz, onarır. Gerçek dostlardan hepsi bunu bilir.


Artikel Terkait

Yorumları Göster
Yorumları Gizle

3 yorum

çok faydalı.. ellerinize sağlıkk..

keşke hangi tür anlatım bozukluğu olduğunuda yazsaydınız

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4) Yorumunuza emoji eklemek için "Emoticon" butonuna tıklayın.
5)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.


EmoticonEmoticon

Edebiyat yazılılarında başarınızı artırın, kanalımıza abone olun!