Header Ads

Kalbe Çizilen Elbise

Kalbe Çizilen Elbise
Aşk ; derinlikler üzerine kurulmuş , anlamı bilinmeyen , bilinse de anlamsızlaştırılan bir  duygu...

 Bir anne-baba için evladı iken , bir tasarımcı için elbisesi , bir yazar için mısralarıdır aşk . Belki de ben hatayı burada yaptım. Seni satırlarımda anlatıp , kalbime çizdim elbiseni sonra biraz da ben ekledim üzerine ... Tabii  vakit geçtikçe anlam yüklemeyi unutmadım. Bilemedim ben... Satırlarımın kahramanı olan adamın kalemimin katili olacağını bilemedim. Mürekkebin sen kokacağını , her gece çehremde yağmurlar yağacağını bilemedim. 

Ben şimdi sensiz beni sevemedim. Her geçen gün yepyeni sensizliklerim oldu benim. Aşk yarası taşımayan aşkı bilemez dedim kendi kendime. Sen nereden bileceksin aşkı ?! Beni hayata bağlayan umutları nerden bileceksin ?! 

Düşünüyorum şimdi , çok düşünüyorum. Meğer o geri dönüşü olmayan eksikliğimmiş diyorum. Beni istediğim mutlulukla cezalandıran pişmanlığımmış. Çok geç anladım. Meğer onun için vakti gelince unutulan şarkıymışım. 

Böylece son buldu mısralar. Ezberimde kalan kadar şiirsin bundan böyle ve anılarımda olduğu kadar aşk ; varmışcasına bulduğum , yokmuşcasına yaşadığım ...

TUĞÇE BAŞ 

Reklamlar
Reklamlar

3 yorum:

  1. Yazarın diğer yazısını bekliyoruz ne zaman yazacak acaba bir de yazarın mail adresini alabilir miyim ? Birkaç yazısını almak paylaşmak isterim

    YanıtlaSil
  2. Yeni yazısını sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Sitenizde bu denli başarılı bi yazarınız var çok tebrik ederim

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir..Bir hesabınız yoksa "adı/url veya anonim"i seçerek kolayca yorum yapabilirsiniz.Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek "beni bilgilendir" kutucuğuna işaretleyebilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.