Büyülü Eşyalar Koleksiyoncusu/Peren Ercan
YazarRabia Fidan (Marstakikitapdelisi)

Merhaba, uzun süre sonra kitap yorumu yazıyorum. Biraz heyecanlandım. 😂 Kitabı bir buçuk günde falan bitirdim. Kitabın eksileri ve artıları var tabii ama ben genel olarak sevdim. Hızlı okunan ve çok zorlamayan bir kitap. İçerisinde belki çoğumuzun duyduğu ancak detayını veya geçmişini bilmediği çok fazla efsane, rivayet ve mit var. Ben bu tarz şeylerden çok hoşlandığım için kitabın bu yönünü çok sevdim. 

Kitapta sevmediğim kısımlardan biri ise konu merakla giderken bir detayın üzerinde durulması ve okuyucunun bir anda konudan koparılması oldu. Sürükleyiciliği etkilediğini düşünüyorum. Bir diğeri çok detaylı olması. Bir süre sonra detaylar sıkmaya başlıyor. Ben çok detay sevmiyorum.

Kitapta geçen her eşyanın bir hikayesi yer alıyor. Ayrıca kitap bir efsane üzerine kurulu ve bence bu detay çok güzel. Kitabı konu bakımından özgün buldum. Normalde akla gelebilecek şekilde ilerlemiyor ve farklı. 
Foto: Rabia Fidan

Dediğim gibi kitabı beğendim. Yazarın anlatımı gayet anlaşılır ve sürükleyiciydi. Ana karakterlerimize biraz gıcık buldum. Özellikle Arzu karakterinin kararsızlığı ve ben merkezci olması beni deli etti. 🤦‍♀️ Kitabı merak ediyorsanız okumanızı öneririm. Ayrıca yazara bu güzel kitap için teşekkür ederim. @per.ercan 


Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar