Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı İstanbul Kitap Fuarı'nda Kitaplarını İmzalıyor

edebiyatfatihi.net ÖZEL HABER

Bu yıl 37.si düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 10-18 Kasım tarihleri arasında Büyükçekmece Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde yapılacak. Bu yılki kitap fuarının teması “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” onur yazarı ise Selim İleri...

Her yıl binlerce kitapseverin akın ettiği İstanbul Kitap Fuarı'nda bu yıl da birbirinden değerli yazarların imza günleri ve söyleşileri var. Kitapseverler sevdikleri birçok yazarla imza günlerinde buluşma imkanını buluyor.
Foto: @kitapfuari

Türkiye'de tarih denilince akla gelen yazar, tarihçi ve akademisyen İlber Ortaylı, 18 Kasım saat 13:00’da  gerçekleşecek olan imza töreni ile 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda olacak... Kitapları, tv. programları ilgiyle takip edilen İlber Ortaylı'nın imza gününde uzun kuyruklar olacağı kesin... Bu yüzden kitap fuarına erken gitmekte fayda var...

 TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle  hazırlanan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek.

Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşacaktır.


Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar