Blog yazarımız bu yazısında popüler bir kitap olan Bazı Yollar Yalnız Yürünür adlı kitabı okuyup yorumladı. Keyifli okumalar dileriz...

Bazı Yollar Yalnız Yürünür | Özgür Bacaksız
Büşra TOPAL

İnstagram’da, Twitter’da kapağına sıkça rastladığımız çok satanlarda da uzun süredir gördüğümüz Bazı Yollar Yalnız Yürünür kitabını okudum.
Kitap ünlü düşünürlerin sözleri ve yazarın ona eşlik etmesiyle ilgili  sayfalar barındırıyor. Kitabın yarısı görsel, açıkçası görseller yazılardan daha dikkat çekip, daha derin anlamlar içeriyor bence. Resimleri yok ettiğimizde kitap 40 sayfayı geçer mi bundan pek emin değilim.

Kitap okumayı sevmeyip yine de okumalıyım diyorsanız, sıkılmadan okuyup kendimize bir şeyler katabileceğimiz bir kitap. Hayatımıza yön verici sözleri internetten tek tek araştırmak yerine ve yazarın yorumu ile birlikte iki kapak arasına toplanıp okumayı tercih ediyorsanız bu kitabı okuyun derim. Kitabı en fazla üç-dört saat içinde okuyup bitireceksiniz.

Kitapta belli bir konu ele alınmadığı için ne anlattığı hakkında şöyle bir cümle kuracak olursam; yazar her sayfada bir düşünceyi ele almış ve bunlarıda farklı yazarlardan, düşünürlerden alıntı yaparak ortaya bir kitap çıkarmış. Güzel cümleleri kesinlikle barındırıyor ama bu kadar reklamı yapılıp, çok satanlar listesine kendi başarısıyla girip girmediği de insanı düşündürüyor.

Çok satanlar listesindeki kitapları takip edip okumaya özen gösteriyorsanız kitabı bir gece içinde bitireceğiniz için alıp denemelisiniz derim ama mutlaka okunması gereken bir kitap olarak görmüyorum.

Büşra TOPAL/edebiyatfatihi.net


Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar