Yolculuk Temalı Dijital Fotoğraf Yarışması

edebiyatfatihi.net/ İstanbul Çekmeköy'de bulunan Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Türkiye geneli liseler arası "yolculuk" temalı dijital fotoğraf yarışması düzenliyor.

Lise öğrencilerini özgün fotoğraf çekme konusunda teşvik etmek için düzenlenen yarışmada son katılım tarihi 23 Nisan 2018 olarak duyuruldu. Sonuçlar 2 Mayıs 2018 tarihinde açıklanacak. Yarışmayı düzenleyen Özyeğin Üniversitesi'nin açıklamaları şöyle:


Ödüller

Birincilik Ödülü: Apple iPad.
İkincilik Ödülü: Apple iPad.
Üçüncülük Ödülü: Apple iPad.

Seçici Kurul üyelerinin yarışmada ilk üçe giren fotoğrafların dışında, dikkat çeken bazı fotoğraflara Özel Mansiyon Ödülü verme hakkı saklıdır.


Katılım Şartları

Yarışma Türkiye’de, yarışmanın takvimi süresince herhangi bir liseye kayıtlı olan bütün lise öğrencilerine açıktır.

Yarışmaya renkli ya da siyah beyaz; dijital yollarla manipüle edilmiş ya da edilmemiş tüm fotoğraflar kabul edilmektedir.

Fotoğraflar sadece dijital formatta kabul edilip değerlendirilecektir, fotoğraf baskısı kabul edilmeyecektir.

Her katılımcı yarışmaya en fazla 3 adet fotoğrafla katılabilir.
Yarışmaya eser gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.

Özyeğin Üniversitesi katılımcıların fotoğraflarıyla ilgili izinler ve telif haklarıyla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

Fotoğraf Dosyalarınızın İsimlendirilmesiYarışmacılar fotoğraf dosyalarını belirledikleri bir rumuz ve devamına da bir fotoğraf numarası yazarak isimlendirilmelidirler. (Örnek: “Rumuz-1, Rumuz-2, Rumuz-3”).

Fotoğraf dosyalarına isim verilirken, rumuz ve numara dışında, yarışmacıyı çağrıştıracak herhangi bir kişisel işaret, harf ya da kelime kullanılması durumunda, söz konusu fotoğraflar yarışmaya kabul edilmeyecektir.

Sonuçların Duyurulması

Sonuçlar Seçici Kurul değerlendirmesi sonuçlandıktan sonra 2 Mayıs 2018 tarihinde bu sayfadan (http://cod.ozyegin.edu.tr/etkilesimi-yakala-2018/) duyurulacaktır.

Sergi

Yarışmada ödül alan ve sergilenmek üzere seçilen toplam 30 adet fotoğraf Özyeğin Üniversitesi Sergi Salonu’nda Mayıs ve Haziran aylarında sergilenecektir. Yarışmanın sergisi belirtilecek olan tarihte yapılacak olup, ödül töreniyle açılacaktır ve ödül alanlar ve sergiye seçilen yarışmacılar ödül ve sertifikaları takdim edilecektir. Sergilenecek fotoğrafların baskı masrafları Özyeğin Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.
ETKİNLİK KATILIM FORMU VE DİĞER TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar