Uygulamanın ara yüzü böyle

Youtube Go İle Videoları İnternetsiz İzleyin

edebiyatfatihi.net

Dünyanın en iyi video paylaşım sitesi Youtube'un birçok videosunu artık internetsiz izlemek mümkün... Siz de benim gibi beğendiğiniz bir videoyu Youtube'da tekrar tekrar  izliyorsanız bu uygulama tam size göre... Üstelik Youtube Go ile indirdiğiniz bir videoyu internetsiz izlemeniz de mümkün... En güzel özelliği bu zaten... Bir de indirdiğiniz videoları kolayca arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz...




Google tarafından yayınlanan Youtube Go uygulaması beta sürümüyle Google Play'de yerini aldı. (IOS'da yok henüz)  Google Play'de Youtube Go yazınca çıkan uygulamanın yanında (yayınlanmadı) yazıyor ama bunu dikkate almayın. Beta sürümü pekala  kullanılabiliyor.

Youtube Go'yu kullanmanız için önce tabii ki Google Play'den indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı kurduktan sonra telefon numaranızı yazıyorsunuz, kodu yazdıktan sonra SMS'le bir kod geliyor telefonunuza ve gerekli izinleri verdikten sonra da uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz... Uygulamayı kullanmanız için istenen tüm izinleri vermeniz gerekiyor.

Yalnız şunu hatırlatmakta var. Her videoyu indirip çevrimdışı izlemeniz şu anda mümkün değil... Videoyu indirmeniz için kanalın buna izin vermesi gerekiyor.
                            

Aldığım ekran alıntısında da görüldüğü gibi videoları "temel kalite, standart kalite ve yüksek kalite" de izleyip indirebiliyorsunuz. Temel kalitede çözünürlük çok düşük olduğu için size yüksek kalitede indirip izlemenizi tavsiye ederim... edebiyatfatihi.net

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.youtube.mango&hl=tr


Uygulamayı denemek için resme tıklayarak Google Play sayfasına gidebilirsiniz...


Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar