Cem Yılmaz Tüyap İstanbul Fuarı'nda Kitaplarını İmzalayacak

Haber: edebiyatfatihi.net 

4 Kasım'da kapılarını açan 36. İstanbul Kitap Fuarı heyecanı devam ediyor. Her yıl yüzbinlerce kitapseverin akın ettiği İstanbul Kitap Fuarı'nda birçok yazar sevenleriyle buluşuyor.

Ünlü stand-up sanatçısı Cem Yılmaz kitaplaştırılmış  film senaryolarıyla imza gününde sevenleriyle buluşacak... Usta sanatçı imza günü duyurusunu Twitter'dan yaptı. "Ben de boş durmamışım :) Bu güzel senaryoları okumak isterseniz cumartesi kitap fuarındayım !" twitini atan Cem Yılmaz'ın etkinliğinin hangi saatte olacağı henüz belirtilmedi.

Geçtiğimiz yıllarda karikatür kitabını imzalayan Cem Yılmaz'a hayranları yoğun ilgi göstermişti. 

Cem Yılmaz, 1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz, Yahşi Batı , Pek Yakında, Ali Baba ve 7 Cüceler ve Pek Yakında gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

foto: Cem Yılmaz resmi Twitter hesabı

 Bu yıl 36.sı düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın teması “İyi ki Varsın Edebiyat” onur yazarı ise Ayla Kutlu...

“Onur Yazarı” olarak belirlenen Ayla Kutlu ile ilgili fuar süresince Kutlu’nun yaşamı ve eserleri üzerine, kendisinin de katılımıyla çeşitli panel ve söyleşiler de  düzenleniyor.

 Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın 12 Kasım Pazar günü sona erecek...


Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar