TTNET Müzik uygulaması son güncellemeden sonra adını da değiştirerek "Muud" oldu. Bugün telefonda uygulamanın simgesi değişince fark ettim. Daha önce de kullandığım TTNet Müzik uygulamasının değişen yüzü çok hoşuma gitti.

Android veya  İOS uygulamasını indirerek yerli ve yabancı milyonlarca şarkıya ulaşmak çok basit. Tabii uygulamanın  "premium" sürümüne geçmek lazım. Premium modda  çevrimdışı moda geçerek uygulamayı çevrimdışı kullanım için belirlenen şarkıları internet paketinden harcamadan dinlemek, telefonu sallayarak şarkıyı değiştirmek  ve HD kalitede müzik dinlemek mümkün hale geliyor.

Muud uygulaması benzerlerine göre daha uygun bir ücretle hizmete sunuluyor.



 Muud'un en beğendiğim özelliklerinden biri de uygulamadaki listeler: "Haftalık keşif, moda göre (yerinde durmayanlara, kendimle başbaşa, yolcu yolunda gerek, daha mutlu olamam, çalışırken lounge, başucu şarkıları vb.) türe göre, aşk, spor, tatil, en popüler, editörün seçtikleri, parti zamanı, unutulmayanlar, dünya müziği, sound track, konserler, oyun havaları, yörelere göre müzik, müzik şirketleri" gibi pek çok liste var. Listede özenle seçilmiş parçalardan hangisini dinleyeceğine karar vermek gerçekten zor...

Mobil telefonda arka planda da çalabilen reklamsız ve sınırsız müzik dinlemek gibisi yok. Bu "muud" tam bana göre oldu. 

Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar