EMRE CAN
edebiyatfatihi.net blog yazarı
Hayata Yeni Bakış Açısı Kazandıracak (3 Kitap)
Okumak mutlu olmanın bir diğer yolu. Öyle fazla arkadaşa gerek yok hayatta mutlu olmak için. Sadece doğru seçimlerle mutlu olabilir insan. Sonu sıfırlarla dolu kişilerin oluşturduğu kalabalık hiçbir şey ifade etmez. Başında bir sayı olmadan tüm sıfırlar değersizdir. Bazen öyle bir film izlersiniz ya da bir olay gelir başınıza “işte bu!” dediğiniz anlar olur ve hayatınızda büyük değişiklikler meydana gelir. Şimdi sizlere okuduğunuzda pişman olmayacağınız ve hayata dair birikimlerinizi çoğaltabileceğiniz; hepsi tarafımdan okunmuş ve öneri olarak sizlere sunulan kişisel yorumlarımla değişik bakış açıları oluşturan kitap listemiz :

3. İçimizdeki Şeytan “Sabahattin Ali”
“İçimizdeki Şeytan” kitabı okunduğunda benim içimi yazmışlar sanki dedirtecek bizlere. Yeni bir başlangıcın imkansızlıklarını anlatırken bazen de her şeye rağmen içimizdeki umutları canlı tutmamamız gerektiğini öğütleyecek. Ve ölümcül darbelere hazırlayacak bir kitap. Bazen ne yaparsan yap, ne kadar umut olursa olsun ve ne kadar hazırlanırsak hazırlanalım elimizden gelen hiçbir şey olmadığını benimsetecek hayata dair.


2. Od “İskender Pala”
“Bir Yunus Romanı”  Kitabın başlangıcı ve sonu var sadece, arasının nasıl geçtiğini hatıralarınızdan çıkaracaksınız, sıkmayacak ve yormayacak. Okuduğunuz her anın değeri kat ve kat artacak, kitabı bitirmek istemeyeceksiniz ve bitmemesi için elinizden geleni yapacaksınız. Size tavsiyem kitaba başlamadan ” Yunus Emre” ismini Google’da aratıp 10 dakikanızı ayırarak çıkan bilgilere göz atmanız. “Trt 1” Ekranlarında dizisi de yapılan Yunus Emre’nin hayat görüşlerini kavramanızı sağlayacak bu kitap okunacaklar arasında yerini alıyor.

1. Aşk “Elif Şafak”
Az kitap vardır, bir akımı yeniden başlatan ve okuduğunuzda duygularınızı derinden etkileyen. “Aşk” kitabını okumadıysanız okuduktan sonra enler listenize girmesi çok kolay olacak bir kitap. Bizlere hikaye içinde hikaye sunan bir eser. Altın kuralları var kendi içinde ve bunlar hayata değer katmanızı sağlayan sözler olacak. Mevlana’nın hayatından kesitler sunan kitap size gerçek aşkı anlamanıza yardımcı olabilir.






Yazıya Tepkini Göster!

Bir Yorum Yaz

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

Reklam

Reklamlar