19 Nis 2015

WHATSAPP KULLANANLARA 5 ÖNEMLİ İPUCU

Reklamlar



WHATSAPP KULLANANLARA 5 İPUCU

1. GELEN MEDYA DOSYALARINI KAYDETMEYİN
Whatsapp’ta size gönderilen bir video ya da fotoğraf açtığınız anda telefonunuza kaydediliyor. Bu telefonunuzda büyük bir hafıza işgaline yol açıyor. Bunu engellemek için Whatsapp'ın "Ayarlar" menüsünden "Sohbet Ayarları"na girip "Alınan Medyayı Sakla" seçeneğini iptal ederek ortadan kaldırabilirsiniz.

2. MESAJ ÖNİZLEMELERİNİ GİZLEYİN
Yanınızda birileri varken telefonunuza gelen mesajı birilerinin görmemesini istemiyorsanız bu özelliği durdurmanız gerekiyor. Bunun için "Ayarlar" menüsüne gidip "Bildirimler" kısmına girin ve "Önizlemeyi Göster" seçeneğini iptal edin. Artık ekranınızda mesajın içeriğinden ziyade sadece mesaj var bildirimi gelecek.


3. KONUMUNUZU PAYLAŞIN
Birileriyle buluşmanız gerekiyor ve tarif etmekte zorlanıyor musunuz? Hemen Whatsapp’tan konumunuzu gönderin ve zorlanmadan buluşmayı sağlayın. Ancak bunun için Whatsapp’ın konumunuzu bulmasına izin vermeniz gerekiyor.Bu özelliği kullanmak için konuşmalarınızın herhangi birine girin ve mesaj kutusunun üstünde bulunan ataç işaretine tıklayın. Harita işaretini seçin. Eğer hala bu özelliği aktive etmemişseniz telefonun önerdiği adımları takip edin. Çoktan aktive etmişseniz, başka bir Whatsapp kullanıcısına konumunuzu göndermeye izin veren seçeneği göreceksiniz. Artık ister harita bilgisiyle, ister Google Maps'ten yakınınızda bulunan seçili konumlardan birini kullanarak konumunuzu paylaşmaya hazırsınız.

4.'SON GÖRÜLME' SEÇENEĞİNİ KİŞİSELLEŞTİRİN
Bir çok çiftin kavga etme sebebi olan son görünme zamanını kapatın ya da sadece arkadaşlarınıza görülür durumda açın. Uygulandığı ilk günden beri sevilmeyen ve büyük tepkilere yol açılan son görülme zamanını kapatmak çok kolay. "Ayarlar" menüsüne gidip ve "Hesap"> "Gizlilik"> "Son Görülme" seçeneklerini izlediğinizde bu uygulamayı kolaylıkla kapatabilirsiniz.

5. OTOMATİK YEDEKLEMEYİ KULLANIN
Whatsapp istediğiniz takdirde mesajlarınızı yedekleyebilir. Böylelikle birileri söylediğiniz bir şeyi söylemediğinizi iddia ettiğinde karşısına bu mesajlarla çıkabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için Ayarlar>Sohbet Ayarları>Sohbet Yedekleme seçenğine girip Otomatik Yedekleme özelliğini açmanız yeterli.

Artikel Terkait

Yorumları Göster
Yorumları Gizle

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4) Yorumunuza emoji eklemek için "Emoticon" butonuna tıklayın.
5)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.


EmoticonEmoticon

Edebiyat yazılılarında başarınızı artırın, kanalımıza abone olun!