26 Şub 2014

EN POPÜLER AKILLI TELEFON UYGULAMALARI

Reklamlar





Wickr
iOS ve Android için geliştirilen Wickr mesajlaşma yazılımı, askeri seviyede güvenlik önlemleri içeriyor. Kullanıcılar gönderdikleri mesajların belli bir süre içerisinde kendi kendini yok etme seçeneğini kullanabiliyor



Viber
Dünya çapında 200 milyon kişi tarafından kullanılan Viber, mesajlaşmanın yanı sıra ağ üzerinden telefon görüşmesi yapmaya olanak tanıyor. Uygulama iOS ve Android işletim sistemlerinde mevcut.


Dark Sky
Telefonunuzu bir hava istasyonuna çeviren Dark Sky, detaylı hava durumu bilgileri vermenin yanı sıra, yakınlarda gelişen bir fırtınanın ne yönde ilerlediğine dair bilgiler de sağlıyor. Uygulama sadece iOS işletim sisteminde kullanılıyor.


WhatsApp
Dünya çapında 450 milyon insan tarafından kullanılan WhatsApp, Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alındı.





Telegram Messenger
WhatsApp'ın Facebook tarafından satın alınması, bazı kullanıcıları başka yazılım arayışına soktu. WhatsApp'tan kaçan 8 milyon kullanıcı daha güvenli olarak bilinen Telegram Messenger'a yöneldi.





Çevrimdışı sözlük
İnternet bağlantısı gerektirmeyen, her yerde kullanabileceğiniz ücretsiz bir İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce sözlük arıyorsanız, bu uygulama işinizi görecektir. Uygulama içerisinde yaklaşık 37.000 İngilizce, 67.000 Türkçe kelime bulunuyor.








Nerde bu otobüs

Uygulama, İETT'den sağladığı verilerle tüm otobüs hatlarındaki otobüslerin şu an nerede olduğunu harita üzerinde gösteriyor. Otobüslerin kalkış saatlerini de öğrenmeniz mümkün.

Artikel Terkait

Yorumları Göster
Yorumları Gizle

YORUM YAPARAK SORU SORABİLİR veya KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...

1) Yaptığınız yorum biz onayladıktan sonra görülecektir.
2) Yazım kurallarına mümkün olduğunca dikkat ediniz.
3) Kullandığınız üslubun kişiliğinizi yansıttığını unutmayınız.
4) Yorumunuza emoji eklemek için "Emoticon" butonuna tıklayın.
5)Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek beni bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.


EmoticonEmoticon

Edebiyat yazılılarında başarınızı artırın, kanalımıza abone olun!